Premiile RDF

Ediția 2023

În cadrul Conferinței [Inter]naționale de Drept Civil. Familia (ed. a VI-a), ce se va desfășura în perioada 10-11 noiembrie 2023, va avea loc ce-a de-a doua ediție a Galei de decernare a Premiilor Revistei de Dreptul Familiei.

 

 

Ediția 2021

În data de 23 octombrie 2021, în cadrul Conferinței [inter]naționale de Drept Civil. Familia (ed. a IV-a), a avut loc prima Gală de decernare a Premiilor Revistei de Dreptul Familiei.

Lista premiilor acordate:

1.Premiul „Ion P. Filipescu” – Opera Omnia a revenit Doamnei prof. univ. dr. Emese Florian din cadrul Facultății de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Laudatio a fost rostit de către Doamna conf. univ. dr. Codruța Hageanu.

2.Premiul „Ioan Albu” a fost acordat Doamnei conf. univ. dr. Cristina Nicolescu pentru lucrarea „Dreptul familiei”, publicată în anul 2020 la Editura Solomon din București. Laudatio a fost rostit de către Doamna prof. univ. dr. Emese Florian.

3.Premiul „Eugen A. Barasch” a fost acordat Doamnei conf. univ. dr. Adina R. Motica și Doamnei conf. univ. dr. Lavinia Tec pentru studiul „Familia prin contract”, publicat în nr. 1-2/2019 al Revistei de Dreptul Familiei. Laudatio a fost rostit de către Doamna prof. univ. dr. Marieta Avram.

*Pentru detalii privind modalitatea de acordare a premiilor, a se vedea Regulamentul de decernare a premiilor Revistei de Dreptul Familiei